NEVDEF Başkanı'ndan birlik çağrısı

NEVDEF Başkanı'ndan birlik çağrısı

Nevşehir Dernekler Federasyonu (NEVDEF) tarafından 2.si düzenlenecek olan köyler arası futbol turnuvası öncesinde Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Albayrak’ın da katıldığı bir kahvaltı düzenlendi.

Kahvaltıya yaklaşık 500 kişi katılırken Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Eren, kahvaltıda gerçekleştirdiği konuşmada; “Birlik ve beraberlik içinde olan kitleler, tüm sorunlarını büyük bir kolaylıkla çözerler. Sorunlarını çözen kitleler ise ilerleme adına büyük aşama kaydederler. Biz de aşama kaydedip başarılı olmak istiyorsak mutlak suretle birlik ve beraberlik içinde olmalıyız, çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütmeliyiz” dedi.

Federasyon Başkanı Mehmet Eren konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bildiğiniz gibi bu yıl Federasyonumuz tarafından düzenlenen köyler arası futbol turnuvasının 2.si düzenlenecek. turnuvaya katılım sağlayan tüm dernekleri ve turnuva boyunca sahada ter dökecek arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. ”

Eren, son olarak kahvaltıya katılım sağlayan dernek başkanlarına, yöneticilere ve tüm davetlilere teşekkür ederek konuşmasına son verdi.